inspiro.

inspr

bara för att jag verkligen skulle behöva.

söndag 17 feb: söders höjder.

f11.
f10.
f9.
f9.
f8.

lördag 16 feb: sthlm.

f6.
f7.

tisdag 12 feb: i replokalen.

f4.
f5.
f3.

Pappa Missbrukare.

Pappa, idag så ramlade jag på gruset så att jag skrapade mitt knä. Det blödde, men fröken sa åt mig att vara tyst för hon hade varken fått en cigarett eller en kopp kaffe så hon hade jätteont i huvudet! Varför får alla vuxna ont i huvudet av allt, pappa? Precis som du när du inte fått den där sprutan, jätte-jätteont i huvudet. Av allt.

Det gjorde ont när det blödde, jag ville att hon skulle blåsa. Eller allra mest ville jag att du skulle blåsa. Varför är du inte här? Så att du kan blåsa när det gör ont. Anna blåste i alla fall till slut, fast det kändes liksom inte lika bra. Jag tror att det skulle kännas bättre om du blåste. Pappa...?


Fröken sa att jag måste lära mig blåsa själv, men det vill inte jag. Mamma sa att hon kan blåsa, fast det hade slutat göra ont då. Jag vill att du ska blåsa. Jag ramlar jätteofta, varför är du aldrig här så att du kan blåsa? Inte en endaste gång har du blåst. Mamma säger att det är för att du får så ont i huvudet när du tar sprutorna som du aldrig är här och kan blåsa. Men om du får ont varför tar du dom då? Pappa. Varför svarar du aldrig?


Imorgon på dagis, kommer jag säkert ramla igen. Det är så halt ute på asfalten när det ligger grus på. Pappa, jag kommer ramla igen imorgon. Jag lovar.

Pappa, kan du blåsa då?


RSS 2.0